Yaklaşan Bitcoin ETF Kararı Kripto Piyasasını Sarsabilir

0
228
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

Bu hafta, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanma şansı nedeniyle kripto para piyasasında çok önemli bir gelişme görülebilir. Sektörün keskin bir gözlemcisi olan Nate Geraci, X sosyal medya platformunda yakın zamanda yayınlanan bir gönderide, Bloomberg’den James Seyffart’ın görüşlerini tekrarlayarak, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) çok beklenen ihraçları gerçekleştirebileceği küçük ama önemli bir pencere önerdi. 19b-4 onay emirleri.

Piyasadaki kişilerin öngördüğü bu hareket, potansiyel olarak Bitcoin’in ana finansal hizmetlere benimsenmesini hızlandırabilir ve dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatını önemli ölçüde artırabilir.

SEC’in bu emirleri verme yaklaşımı, piyasa manipülasyonunun ortaya çıkmasını önlemek için dikkatli bir şekilde zamanlanmıştır. Finans camiasındaki fikir birliği, SEC’in birden fazla Bitcoin ETF’sinin aynı anda başlatılmasına izin vermeye istekli olduğu yönünde.

Geraci’ye göre ABD şu anda hükümetin kapanmasına yol açabilecek ve Bitcoin ETF’lerinin zamanında onaylanması konusunda risk oluşturabilecek siyasi olumsuzluklarla karşı karşıya. Bu, SEC’in bazı işlevleri de dahil olmak üzere zorunlu olmayan hizmetlerin önemli ölçüde kesintiye uğrayacağı anlamına gelebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz