XRP, 29,2 Milyar XRP Değerindeki Üstün Balina Faaliyetine Tanık Oldu

0
170
XRP
XRP

Önemli bir gelişmeyle XRP 0,53 doların üzerine çıktı ve 10 gün içindeki ilk önemli yükselişini gerçekleştirdi. Bu şaşırtıcı yükseliş, çoğu altcoin’de daha geniş bir düşüşün ortasında öne çıkıyor ve XRP’nin piyasada benzersiz bir ivme kazandığını gösteriyor.

Zincir üstü analiz platformu Santiment kısa süre önce bu artışı detaylandıran bir rapor yayınladı ve bu artışı, 10.000 ila 10 milyon XRP tutan “akıllı para” katmanlarının hızlı birikimine bağladı. Santiment’e göre bu aralıktaki cüzdanlar şu anda 27 Temmuz’dan bu yana en yüksek tutarını tutuyor ve toplam arzın %29,5’ini oluşturuyor.

Dahası, XRP’nin sosyal hakimiyeti bir aydan fazla bir süre içinde ikinci en yüksek seviyesine ulaştı ve bu da topluluğun kripto para birimine olan ilgisinin arttığını gösteriyor. Faaliyetteki bu artış, Ripple ve SEC arasındaki hukuki mücadeledeki son gelişmelerle uyumlu.

Özellikle SEC, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen’e karşı açtığı davayı son 24 saat içinde reddetti ve bu da kripto para birimi için bir tür yasal netlik sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz