WOW Summit Dubai 2023, 8-9 Ekim’de Web3 Evrenini Bir Araya Getirecek!

0
212

Lizbon ve Hong Kong’daki benzersiz büyük etkinliklerin ardından WOW Summit Dubai 2023 Seçkin endüstri devlerini, saygın hükümet yetkililerini, vizyon sahibi fonları, girişimci risk sermayedarlarını, sınırları zorlayan NFT’yi ve dijital sanatçıları, çığır açan girişimcileri ve etkili çokuluslu şirketleri bir araya getirmek için yeniden geliyor

WOW Summit Dubai için WOWSAL20 promo kodu ile %20 indirimli bilet almak için hemen buraya tıklayabilirsiniz!

Etkinlik Web 3.0 ve NFT Pazaryeri’nin tartışmasız Küresel Başkenti Dubai’nin ikonik Atlantis the Royal, The Palm’da gerçekleştirilecek.

Zirve, NFT’ler, DEFi platfromları, DAO’lar ve dApp’lere ilişkin en son güncellemeler, dijital varlık yönetimi şirketleri, küresel dijital destek düzenlemeleri ve daha fazlasına ilişkin değerli bilgiler sağlayarak çok çeşitli konu ve etkinlikleri kapsayacak.

WOW Summit’in küresel CEO’su Ivan V. Ivanov şunları söyledi: “Misyonumuz, blockchain, web3 ve kripto etkinlikleri alanında eşi benzeri olmayan özel bir etkinlik düzenlemek. Vizyonumuz, bizi diğerlerinden ayıran benzersiz bir deneyim yaratmaktır. Bölgedeki diğerleri. Birinci sınıf içerik sunmaya, dünyaca ünlü konuşmacıları sergilemeye ve en son teknolojiyi tanımlayan stratejik ortaklıklar kurmaya kendimizi adadık. Katılımcılarımıza en yüksek değeri sağlamak için, tüm katılımcıları titizlikle doğrulayarak en iyiyi garanti ediyoruz. ağ oluşturma fırsatları ve mümkün olan en iyi etkinlik deneyimi.”

 

WOW Summit Dubai Hakkında

WOW Zirvesi, Lizbon, Hong Kong ve Dubai dahil olmak üzere dünyanın büyük şehirlerinde gerçekleştirilen önde gelen küresel bir etkinliktir. Pazara açılma yönetimi ve iş geliştirme ilişkilerine odaklanan WOW Zirvesi, Dubai ve Abu Dabi’deki hükümet yetkilileri, Kurumsallar, risk sermayedarları ve fintech şirketleri arasındaki iş birliğini teşvik ediyor.

WOW Summit Dubai, dünyanın dört bir yanından endüstri liderlerini, vizyonerleri ve girişimcileri bir araya getiren önde gelen küresel bir etkinliktir. İlham, güçlendirme ve iş geliştirme platformu olarak WOW Summit, BAE’nin dinamik ortamında ve ötesinde başarıyı artırıyor. Etkinlik, Web2-Web3 geçişi, CBDC, düzenlemeler, varlık tokenizasyonu ve blockchain ile DLT teknolojilerinin sosyal etkisi ve uygulamaları dahil olmak üzere çok çeşitli konuları kapsıyor. WOW Summit Dubai 2023, inanılmaz bir sanat ve NFT alanına sahip olacak ve katılımcılara dijital sanat dünyasında sürükleyici bir deneyim ve benzer düşüncelere sahip bireylerle bağlantı kurma fırsatları sunacak.

Etkinliğe GuyWay ev sahipliği yapıyor, MarketMakingPro tarafından destekleniyor ve Uvecon.vc tarafından ortaklaşa organize ediliyor. Geçmişte WOW Summit, Animoca Brands’ın kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Yat Siu; Sandbox’tan Sebastien Borget; OKX’ten Lennix Lai; BC Group’un genel müdürü Dave Chapman; Stratford Finance Limited’in CEO’su Angelina Kwan; CryptoBLK CEO’su Duncan Wong; ve Hyperledger ve Linux Vakfı’ndan Julian Gordon etkinliğe katılmıştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz