Sam Altman’ın Worldcoin (WLD) Fiyatı %50 Arttı

0
31
Worldcoin
Worldcoin

OpenAI’den Sam Altman’ın göz tarama protokolü Worldcoin’in temel yerel kripto para birimi olan WLD, şaşırtıcı bir yükselişle, tamamen seyreltilmiş değerlemeyle kripto paralar arasında ilk üçe girdi.

Worldcoin (WLD), bugün, 9 Mart 2024’te ATH fiyatına ulaştı. Worldcoin (WLD) fiyatı, büyük spot merkezi borsalarda 11 dolara ulaştı. Piyasa değeri The Sandbox (SAND) ve Axie Infinity’nin (AXS) piyasa değerini aşarak 1,6 milyar doların üzerine çıktı.

Aynı zamanda, devasa arzıyla Worldcoin (WLD), tamamen seyreltilmiş değerlemeyle, yani net arzın mevcut piyasa fiyatındaki varsayımsal toplam fiyatıyla üçüncü en büyük kripto para birimi olmayı başardı.

Worldcoin’in (WLD) FDV’sinin şu anda 106 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Bugün, FDV’nin üçüncü büyük kripto parası olarak baskın bir stablecoin olan ABD Doları Tether’in (USDT) yerini aldı. Şu an itibariyle onu yalnızca Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) geride bırakıyor.

Son 24 saatte WLD fiyatı %50’nin üzerinde artış gösterdi. Baskı zamanı itibarıyla Worldcoin’in (WLD) fiyatı sıçradı ancak yeniden yükselişe geçti. WLD, büyük spot ve türev ticaret platformlarında 10,62 dolardan satışa sunuluyor; işlem hacmi eşdeğer olarak 1,5 milyar doları hedefliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz