Poppe: Bitcoin’in Haftalık Yükselişten Sonra 50 Bin Dolara Ulaşacak

0
152
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin’in (BTC) fiyatı, haftalık yükseliş eğilimi nedeniyle 50.000 dolar seviyesine yaklaşırken son zamanlarda önemli bir ilgi topladı. Üst düzey kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in etkileyici gidişatını vurguladı ve son zamanlarda 48.000 dolar bariyerinin üzerindeki kırılmaya dikkat çekti.

Ünlü analist, Bitcoin fiyatının, Bitcoin’i 48.000 doların üzerine çıkaran devasa haftalık mumla vurgulanan dirence baktığını belirtti. Fiyatın önümüzdeki 1-2 hafta içinde 50.000 dolar civarında ne yapacağını görmek istediğini ifade ederek Bitcoin’in karşı karşıya olduğu kritik direnç seviyesinin altını çizdi.

Bitcoin’in fiyat hareketi hakkındaki beklenti, Nisan ayında yapılması planlanan Bitcoin yarılanması etkinliğiyle daha da yoğunlaşıyor. Tarihsel olarak, yeni blok madenciliği ödülünü yarı yarıya azaltan ve dolayısıyla yeni coin arzını sınırlayan yarıya indirme olayları, Bitcoin’in değerindeki yükselişlerden önce gerçekleşti. Van de Poppe, Bitcoin için gözünü 50.000 dolar hedefine dikti ve öngörüsünü yarılanma olayının etkisine bağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz