MicroStrategy’nin Bitcoin Yatırımı 350 Milyon Dolardan Fazla Düştü

0
286
MicroStrategy
MicroStrategy

Bitcoin’in en büyük sahiplerinden biri, Bitcoin düşüş yolunda durmadığı için tasfiyeye hazırlanıyor. Bitcoin’in 25.000 ABD Dolarının altına düşmesinin ardından, MicroStrategy CFO’sunun şirketin devasa BTC pozisyonunda 21.000 ABD Doları tutarında bir marj çağrısı alma potansiyeli hakkındaki sözlerini hatırlamak gerekiyor.

3 Mayıs’taki kazanç çağrısı sırasında, yeni Finans Direktörü Phon Le, MicroStrategy’nin Bitcoin pozisyonundaki teminatlandırma mekanizmasını anlattı ve yatırımcılara şirketin pozisyonlarına daha fazla fon koymasına gerek olmayacağını söyledi. Ek olarak Le, yönetim kurulu üyelerine, Bitcoin 42.000 dolar olan ortalama girişlerinin yarısının altına düştükten sonra ilk marj çağrısının alınacağını söyledi. Şimdilik, Bitcoin şimdiden 23.000 dolar fiyat aralığını test ediyor, bu da aramanın yalnızca 2.000 dolar gerisinde.

MicroStrategy kendisini ilk marj çağrısına hazırlarken, şirketin elindeki devasa likidite teminatı sayesinde yatırımcılar o kadar da endişelenmiyor. Şirketin mevcut finansmanı, mevcut pozisyonu finanse etmek ve yeni bir pozisyon açmak için fazlasıyla yeterlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz