Kripto Piyasasındaki Düşüş Devam Ediyor

0
416
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde önde gelen bazı altcoinlerin %10’dan fazla değer kaybetmesiyle son derece şiddetli bir baskı altında kalmaya devam ediyor. Shiba Inu, Dogecoin ve Avalanche lider kripto para birimi Bitcoin’in değer kaybetmesiyle birlikte önemli günlük kayıplar verdi. Kripto para piyasası, önde gelen bazı altcoinlerin %10’dan fazla değer kaybetmesiyle bir kez daha kırmızı renge büründü.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, meme coin Shiba Inu son 24 saatte %13,32 değer kaybetti. Token şu anda Binance borsasında 0.00002373 dolardan işlem görüyor. Rakip token Dogecoin de aynı süre içinde yaklaşık %10 düşüşle çift haneli bir kayıp kaydetti. Ripple ve SEC davasındaki son olumlu gelişmelere rağmen, kripto para birimi de baskı altında kırıldı ve yaklaşık %13 oranında değer kaybetti. En iyi “Ethereum katillerinden” ikisi olan Cardano ve Avalanche, son bir günde %13 oranında düştü.

Toplam piyasa değeri, Kasım ayı başlarında 3 trilyon doların üzerinde zirve yaptıktan sonra şimdi 1,6 trilyon dolara geriledi. Bitcoin ve Ethereum, rekor zirvelerinden sırasıyla %46,49 ve %48,10 düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz