Crypto.com Dünya Hakimiyeti İçin 2020 Planlarını Açıkladı

0
316

Crypto.com kurucu ortak ve CEO Kris Marszalek, şirketin 2020 genişleme planını bugün Singapur’daki Blockshow Asia 2019‘te bir konuşmada açıkladı.

Planlar arasında kendi takas işleminin başlatılması, VISA MCO kartlarının dünyanın hemen her bölgesine gönderilmesi ve gözaltına alınmayan bir cüzdanın çıkarılması yer alıyor.

Marszalek, “Paranızı, verilerinizi ve kimliğinizi kontrol etmek sizin temel insanlık hakkınız ” sloganıyla konuştu. Ayrıca, insanların kripto varlıklarının ödeme, satın alma, satma, takas etme, para toplama vb. her yönünü tek bir yerde yönetebilecekleri bir ekosistem oluşturma vizyonundan bahsetti ve 2020 boyunca oraya varabilmek için tüm yol haritasını açıkladı.

Crypto.com, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dalgalanma (XRP), Litecoin (LTC), EOS, XLM, MCO ve USDT gibi popüler şifrelemeler için ilk desteğiyle borsasını piyasaya sürecek. Artık platformun Crypto.com Coin (CRO) tarafından destekleneceğini biliyoruz. Bu yerel dijital token likidite, düşük ücretler ve daha iyi uygulama fiyatları dahil olmak üzere kullanıcılara ek fayda ve avantajlar sağlayacaktır.

Marszalek, önümüzdeki beş yıl içinde ilk 10 borsaya girmelerinin kolay olacağını varsaydıklarını söyledi. “Zirveye çıkmak için sistematik bir yolumuz var. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz