Binance Türkiye Kullanıcılarına Özel: ENA Launchpool Topluluk Etkinliği

0
103
Binance
Binance

Binance, ENA Launchpool Topluluk Etkinliği düzenliyor. Etkinlik, Binance Türkiye kullanıcılarının ilgisini çekmek üzere hazırlandı. Etkinliğe katılmak için tek yapmanız gereken “Şimdi katıl” butonuna tıklayarak ve Binance Launchpool’da BNB ve/veya FDUSD stake etmek.

Etkinlik Dönemi: 30 Mart 2024, 00:00:00 – 2 Nisan 2024, 08:00:00 (UTC)

Etkinlik süresince Binance Launchpool’da BNB ve/veya FDUSD stake eden katılımcılar arasında, Binance kullanıcı numarasının belirli bir kriterde en yakın olan 10 kişi 200 FDUSD ödül kazanacak.

Örneğin; Etkinliğe 45.386 Binance Türkiye kullanıcısı katıldıysa, Binance kullanıcı numaranın son 5 hanesi 45.386 sayısına en yakın olan ilk 10 kişi ödül kazanır. Ödül kazananlar, Binance Global Türkçe ve Binance Türkçe Duyuru telegram kanallarında açıklanacak ve ödüller 30 gün içinde dağıtılacak.

Katılımcılar, Binance platformunda yer alan LaunchPad’e erişerek FDUSD ve/veya BNB Pool’larına stake yapabilirler. Ödüller, transfer edilebilir ve çekilebilir Token Kuponu olarak dağıtılacaktır.

Ancak, etkinliğe katılmadan önce, katılımcıların dikkatlice Hüküm ve Koşulları incelemesi gerekmektedir. Etkinlik sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Binance kullanıcıları için geçerlidir.

Etkinliğe katılmak için buraya tıklayınız.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz