Blockstream CEO’su: Bitcoin Bu Hafta Sonu Yeni ATH Seviyesine Ulaşacak

0
102
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin maksimalisti ve Blockstream patronu, bizzat Satoshi Nakamoto ile yazışan ve bugünlerde pek çok kişi tarafından Satoshi olduğuna inanılan Adam Back, yükselişe yönelik bir Bitcoin fiyat tahmini yayınladı. Back bunun bu hafta sonu olmasını bekliyor ve bunun tüm zamanların en yüksek seviyesi için mükemmel bir zaman olabileceğine inanıyor.

Back, Bitcoin’in bu uzun Paskalya haftasonunda yeni bir tarihi fiyat zirvesine ulaşma ihtimalinin yüksek olduğunu varsayarak bir tweet yayınladı. Back, bu yükseliş fırsatının nedenlerini paylaştı: geleneksel pazarlar (BTC bazlı hisse ticareti yapanlar bile) kapatılacak, dolayısıyla “GBTC iflaslar nedeniyle terk edilemeyecek”.

Back tarafından belirtilen Bitcoin’in yeni bir yüksek seviyeye yükselmesine yardımcı olabilecek son neden, BTC’nin 14 Mart’ta ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.750 $’ı aşmak için yalnızca üç adet 1.000 $’lık günlük muma ihtiyaç duymasıdır. Adam Back, bu nedenlerin Bitcoin’in bu hafta sonu yeni bir tarihi zirveye ulaşmasına yardımcı olabileceğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz