Ethereum Yükselecek Mi? Hangi Teknik Göstergeler Boğa Koşusuna İşaret Ediyor?

1
815

2020’nin başından beri Ethereum (ETH) Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösterdi. Sadece üç hafta içinde dünyanın ikinci en popüler kripto varlığı % 33 artarken, Bitcoin’in artışı %20 seviyelerinde kaldı. Birkaç saat önce 170 dolara ulaşan Ethereum’un bir sonraki büyük direnç noktası, 200 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu 180 dolar bandından geçiyor.

Artış devam ederse Ocak ayı sonuna kadar 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalar golden cross oluşturabilir. Bu durum son kez 2019 yılının Nisan ayında yaşandığında sonraki iki ay boyunca Ethereum’da % 133’lük bir artış yaşanmıştı.

Kripto trader @AlexanderFisher Twitter hesabından yayınladığı grafikte Ethereum ‘un haftalık MACD’de tarihte dördüncü kez kesişim noktasına geldiğini belirtti. Ayrıca analist haftalık hareketleri izlediğini ve Ethereum’da süper boğanın yaklaştığını belirtti.

Popüler Twitter analisti ‘Galaxy’ de bu düşünceyi tekrarladı. Trader, Ethereum’un 2 yıllık düşüşünün birkaç hafta içinde sonlanacağını söyledi ve özellikle Şubat ayına dikkat çekti.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz