Milyonlarca XRP Bithumb’tan Bilinmeyen Cüzdana Taşındı

0
490

Whale Alert Twitter hesabı birkaç saat önce birinin Bithumb’tan kayıt dışı bir cüzdana 45 milyon XRP (10,737,513 $) aktarıldığını bildirdi. Kripto topluluğu işlemi yapan kişinin XRP biriktirdiğini düşünüyor.

30 Aralık tarihinde Twitter’daki XRPL Monitor hesabı, 64.000.000 XRP’nin Bithumb’dan aynı bilinmeyen cüzdana taşındığını bildirdi. Bunun dışında, Bithumb web sitesinden gelen veriler, 10 Ocak’tan bu yana Bithumb’dan bu anonim cüzdana en az 128.000.000 adet XRP gönderildiğini gösteriyor.

Ancak Bithomb, bu hesabın Bithumb tarafından kurulduğunu söylüyor, bu nedenle bu durum büyük olasılıkla Bithumb borsasında gerçekleşen bir tür işlem.

Ayrıca kripto para topluluğu XRP’nin ABD düzenleyicileri tarafından yakında onaylanabileceğine inanıyor. Davos’da düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu sırasında, ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ABD hükümetinin hem perakende hem de ticari müşteriler için işlemleri daha ucuz hale getiren sınır ötesi ödeme şirketlerini hoş karşıladığını belirtti. Bu da akıllara Ripple şirketini getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz