Y Kuşağı Bitcoin Satın Almalı Mı ?

0
379

Küresel emeklilik krizi kötüleştikçe Y Kuşağı emeklilik güvenliğini korumak için yeni emeklilik stratejilerini araştırıyorlar. Son yıllarda ebeveynleri ile karşılaştırıldığında Y kuşağının emeklilik beklentileri giderek endişe verici hale geldi. Ülkenin servetinin sadece % 3.2’sine sahip olan Y kuşağı servetlerini sadece dört yıl içinde üç katına çıkarmaları gerekmekte. Ulusal Emeklilik Güvenliği Enstitüsü’ne (NIRS) göre, Y kuşağının yarısı istedikleri zaman emekli olabileceklerini düşünüyor. Ayrıca ebeveynlerinden daha uzun yaşayacakları için emeklilikten daha fazla endişe ediyorlar.

Sonuç olarak, birçok analist Y kuşağına farklı emeklilik planlarına bakmalarını tavsiye ediyor. Bunlardan biri kripto para birimlerinin başarılı bir emekliliğin anahtarları olacağını öneren milyarder Tim Draper.

Ayrıca Gemini kripto borsasının kurucu ortağı ve tanınmış bir Bitcoin destekçisi olan Cameron Winklevoss, geçtiğimiz ay Y jenerasyonunun finansal alanda teknolojilerin gücünü anladığını ve yaklaşık beş sene içerisinde iş piyasasında baskın olacaklarına inandığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz