Cameron Winklevoss: Y Jenerasyonu Bitcoin’i Destekliyor

0
456

Hem İngiltere’de hem de ABD’de yapılan çeşitli anketlere göre, Y jenerasyonunun özellikle Bitcoin kripto para birimlerini desteklediğine inanılıyor. Geleneksel varlıklardan veya borsadan ziyade kripto yatırımı tercih ediyorlar.

Gemini kripto borsasının kurucu ortağı ve tanınmış bir Bitcoin destekçisi olan Cameron Winklevoss, Y jenerasyonunun finansal alanda teknolojilerin gücünü anladığını ve yaklaşık beş sene içerisinde iş piyasasında baskın olacaklarına inanıyor. Tahminlere göre Y jenerasyonu beş yıl içinde iş gücünün % 70’ini oluşturacak.

Yaklaşık bir hafta önce, Winklevoss ikizleri İsviçre’deki Kripto Finans Konferansı’na katıldı. Burada, altın rezervleri olan yatırımcılara ve bankalara Bitcoin rezervleri yapmaya başlamalarını öneren bir açıklama yaptılar. Winklevoss kardeşler, 25 yıl içinde Elon Musk veya Amazon’un kurucusu Jeff Bezos gibi ünlü girişimcilerin asteroitlerden Dünya’ya altın getirmeye başlayacağını düşünüyorlar. Bu durum, 21 milyon adet ile sınırlı kalacak olan Bitcoin’in fiyatının hızla yükselmesine neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz