Tim Draper’dan Y Kuşağına Bitcoin Tavsiyesi

0
483

Milyarder yatırımcı Tim Draper Y kuşağının Bitcoin (BTC) satın almasını önerdi. Rapora göre Draper, emeklilik için yeterli sermaye ayırmak isteyen kişilere erkenden Bitcoin almalarını tavsiye etti.

Ayrıca Draper Y kuşağını yüz binlerce dolar borca sokan geleneksel finansı suçladı. Bu nedenle, Draper bu neslin daha çok para kazanabilmesi için Bitcoin ya da kripto paraya yatırım yapması gerektiğini söyledi. Kripto topluluğundaki birçok kişi Bitcoin’in yüksek enflasyona neden olan ve borç temelli bir finansal sistemin çözümü olduğuna inanıyor. Bitcoin’in bu sorunlardan bazılarını çözmesi için, satıcıların yerel para birimi yerine BTC’de fiyat belirlemeye başlaması gerekir. Bunun nedeni, fiyatların yerel fiat para biriminde ayarlanması durumunda enflasyonun mal ve hizmet fiyatlarını etkilemesidir.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde yayınladığımız habere göre, Gemini kripto para borsasının kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Y jenerasyonunun finansal alanda teknolojilerin gücünü anladığını ve yaklaşık beş sene içerisinde iş piyasasında baskın olacaklarına inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz