TOKEN2049 Singapur 7.000’den Fazla Kullanıcıyla Rekor Kırmaya Hazır

0
269
TOKEN2049
TOKEN2049

Asya’nın en büyük Web3 konferansı, Singapur’da anlaşma yapıcılarını, yatırımcıları ve endüstriyi sallayanları bekliyor.

SİNGAPUR26 Eylül 2022 — Asya’nın önde gelen kripto konferansı TOKEN2049, Singapur’daki ilk çıkışı için rekor kıran 7000’den fazla katılımcı, 2.000’den fazla küresel şirket ve 250’den fazla sponsoru duyurdu ve bu da onu yıllardır endüstrinin en büyük ve en çok katılımlı etkinliği haline getirdi.

Asya Kripto Haftası’nın 150’den fazla yan etkinlik ve sonrasında yer alan lider etkinliği olan bu yılki konferans, Singapur’un pandemi öncesi normale dönüşünün yankılanan bir göstergesi olan Formula 1 Singapur Grand Prix’sinin dönüşüyle ​​aynı zamana denk geliyor.

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, OKX marka elçisi F1 McLaren Racing sürücüsü Daniel Ricciardo, Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, AAVE’nin kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov ve insansı robot Sophia A.I. dahil olmak üzere, kriptonun önde gelen yenilikçilerinden yatırımcılara kadar yıldızlarla dolu bir konuşmacı dizisi sahne alacak.  Birkaç yüksek profilli panel ve açılış konuşmasının yanı sıra BitMEX’in Kurucu Ortağı Arthur Hayes de sanal bir konuşma gerçekleştirecek.

OP3N WHALE NFT Sergisi de ilk kez TOKEN2049 Singapur’da halka açık olarak tanıtılacak. Sergi, piyasa değeri 100 milyon ABD Dolarını aşan benzersiz yüksek değerli NFT varlıklarını içeriyor.

Konferansın sonunda, resmi kapanış partisi olan AFTER 2049, 30 Eylül Cuma günü Marina Bay Sands’in 57. katında düzenlenecek ve burada katılımcılara Formula 1 Singapur Grand Prix gece yarışının canlandırıcı manzaraları sunulacak. Etkinlikte, İstanbul’dan DJ ve prodüktör Carlita ile DJ Tennis yer alacak.

TOKEN2049’un Kurucusu Raphael Strauch, başarı hakkında şunları söyledi: “TOKEN2049 Singapur’a olan ilginin devam etmesi, endüstrimizin yörüngesinin bir kanıtıdır. Bu konferansın tarihteki en unutulmaz konferanslardan biri olarak geçeceğinden eminim ve bu Kasım ayında Londra’da gerçekleştireceğimiz baskıyla birlikte gelecek çok şey var.”

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz.

TOKEN2049 HAKKINDA

TOKEN2049, her yıl Singapur ve Londra’da düzenlenen ve küresel kripto ekosistemindeki karar vericilerin fikir alışverişinde bulunmak, ağ oluşturmak ve sektörü şekillendirmek için bağlantı kurduğu önde gelen bir Web3 etkinliğidir. TOKEN2049, girişimciler, kurumlar, sektör içinden kişiler, yatırımcılar ve kripto ve blok zinciri endüstrisine büyük ilgi duyanlar için küresel bir buluşma yeridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz