Standard Chartered: Bitcoin 2024 Yılında 120 Bin Dolara Ulaşabilir

0
224
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Çok uluslu İngiliz bankası, Bitcoin’in iki yıldan kısa bir süre içinde 120.000 dolara ulaşmasını bekliyor. Reuters, büyük uluslararası İngiliz bankası Standard Chartered’ın bu yılın sonuna kadar lider kripto para birimi Bitcoin’in 50.000 dolar seviyesine ulaşmayı başarabileceğini tahmin ettiğini paylaştı.

Daha yüksek zirvelere gelince, bankanın analistleri BTC’nin gelecek yılın sonuna kadar 120.000 dolara kadar çıkmasını bekliyor. Makaleye göre banka, BTC’nin fiyatındaki potansiyel bir artışın Bitcoin madencilerini bastıkları kripto paraları daha fazla stoklamaya itebileceğine inanıyor.

Bu yılın nisan ayında banka, gelecek yıl için başka bir “kripto kışının” sona erdiğini iddia ettiği bir BTC tahmini yayınladı. Genel olarak, yılın başından bu yana Bitcoin, Nasdaq Bileşik endeksinin büyümesini gölgede bırakarak %83 büyüdü. Kripto analisti Ali Martinez’e göre Standard Chartered tahmini ortaya çıktığında, yeni Bitcoin cüzdanlarının sayısı bir kez daha arttı. Yeni cüzdan sayısındaki istikrarlı bir artışın BTC fiyat artışlarını tetikleyebileceğini de sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz