Shiba Inu Balinaları, Shibarium Lansmanından Sonraki Gün 6,5 Trilyon SHIB Satın Aldı

0
196
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu, 16 Ağustos’ta bir Katman 2 ölçeklendirme çözümü ve bir Polygon çatalı olan Shibarium ana ağını piyasaya sürdü.

SHIB geliştiricisi Kaal Dhairya tarafından paylaşılan bir güncellemeye göre, Shibarium saniyeler içinde milyonlarca “bilgi işlem birimi” trafiği alarak arızaya karşı güvenli moda geçmesine neden oldu ve bu nedenle fonların güvende olmasını sağlamak için durduruldu.

Shiba Inu’nun fiyatı, Shibarium ile ilgili endişelere olumsuz tepki verdi. SHIB’in değeri, basın zamanında yaklaşık 0,0000086 dolara çıkmadan önce önceki gün %11 düştü. BONE, yayınlandığı tarihte 1,02 dolarlık bir fiyata ulaşmadan önce %18’den fazla düştü. Shibarium lansmanını çevreleyen son öngörülemeyen koşullara bakılmaksızın, Shiba Inu balinaları veya büyük sahipleri farklı tepkiler verdi.

IntoTheBlock verilerine göre, 16-17 Ağustos tarihleri arasında SHIB büyük girişlerinde 1,48 trilyon SHIB’den 8 trilyon SHIB’e artış görüldü. Bu, bu büyük sahipler veya balinalar tarafından bu zaman dilimi içinde 6,52 trilyondan fazla SHIB’nin satın alındığı anlamına gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz