Roger Ver: “Bitcoin Halving’den Sonra Fiyatlar Yükselmeyecek”

0
718

Roger Ver 2020 Mayıs ayında yaşanacak Bitcoin madenci ödül yarılanmasıyla alakalı ilginç açıklamalarda bulundu.

Roger Ver’e göre madenci ödül yarılanmasından sonra Bitcoin fiyatları artış göstermeyecek. Bunun sebebi ise Bitcoin zincirindeki ölçeklenebilirlik problemleri. Geçen de haberini verdiğimiz üzere Meltem Demirörs Bitcoin’deki ödül yarılanmasıyla alakalı bu seferki sürecin farklı olabileceğini belirtmişti.

Roger Ver de Meltem Demirörs’ün Tweetine yanıt vererek kendisinin de yarılanmadan sonra fiyat artışı beklemediğini belirtti. Ancak Ver, Demirörs’den farklı olarak bunun ana sebebinin Bitcoin’in blok limit sınırlamaları olduğunu düşünüyor. Roger Ver’e göre bu süreç sonunda Bitcoin ağındaki işlemler önemli ölçüde yavaşlayacak.

Bitcoin Cash’in kurucusu olan Roger Ver’e göre Bitcoin Cash’in geleceği ise oldukça parlak. Bilindiği üzere Roger Ver geçtiğimiz ay Bitcoin Cash’le alakalı olarak fiyatların 1.000 kat artabileceği gibi oldukça iddialı bir açıklama yapmıştı. 

Ancak Roger Ver her ne kadar bunları söylese de dün de haberini verdiğimiz üzere Bitcoin Cash, Bitcoin karşısında tarihinin en düşük seviyelerine kadar gerilemiş durumda.

2020 Mayıs ayında Bitcoin’le beraber Bitcoin Cash’de de madenci ödül yarılanması gerçekleşecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz