“Bitcoin Cash 1.000 Kat Artabilir “

0
567

Eski Bitcoin.com CEO’su Roger VER yaptığı bir röportaj esnasında Bitcoin CASH ile alakalı olarak iddialı açıklamalarda bulundu. Bitcoin CASH’in gerçek Bitcoin olduğunu belirten Roger VER fiyatla alakalı da düşüncelerini açık bir şekilde belirterek; Bitcoin CASH’in potansiyel olarak şimdiki fiyatına nazaran 1.000 kat daha değerlenebileceğini söyledi.

Kripto paralarla alakalı genel fiyat eleştirilerini de yorumlayan Roger VER; Bu eleştirilere katılmadığını belirterek Bitcoin ve Bitcoin CASH’in geçtiğimiz yıl içersinde en az 2’ye katladığını, son 5 yıl içersinde de fiyatların %1.000 in üzerinde artış gösterdiğini söyledi.

Konuşmasının devamında Bitcoin Cash’in yaygınlaşan kullanım alanına da işaret eden Roger VER; Şu anda dünya üzerinde birçok mağazada Bitcoin CASH ödemelerinin kabul edildiğini belirterek bu sayının ilerleyen süreçte giderek artacağından bahsetti.

Bu arada Binance borsası son aldığı kararla Bitcoin Cash’in BCHABC olan kısaltmasını BCH olarak listeleyeceğini belirtmişti. Bilindiği üzere yakın bir zaman içersinde BCHSV Binance borsasından delist edilmişti.

2020 Mayıs ayında Bitcoin ile beraber Bitcoin Cash’de de madenci ödül yarılanması gerçekleşecek; Bu yarılanmayla beraber Bitcoin Cash’de madenci ödülleri blok başına 12,5 ‘dan 6,25 ‘e inecek.

[cryptocurrency_widget type=”inline-label” template=”basic” color=”default” assets=”BCH~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash”]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz