Nassim Taleb’e Göre BTC 100.000 Dolara Ulaşsa Bile Başarısız Olacak

0
271
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Nassim Taleb, Bitcoin’in enflasyondan korunma aracı olarak başarısız olduğunu yineledi. “Siyah Kuğu” yazarı Nassim Taleb, lider kripto para birimi başka bir boğa piyasasında 100.000 dolara kadar çıkmayı başarsa bile, yine de bir başarısızlık olacağını ifade etti.

Ünlü matematikçi, önde gelen kripto para biriminin enflasyona karşı bir korunma olarak başarısız olduğunu açıkladı. Taleb, devam eden kripto para kışının tam gelişmiş bir “buz çağına” düşebileceğine inanıyor, bu da fiyatların uzun bir süre (eğer varsa) toparlanmayacağı anlamına geliyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi şu anda rekor zirvesinden %72.33 düştü. Şimdilerde Bitcoin Bitstamp borsasında 19.082 dolardan el değiştiriyor.

Taleb, son bir tweet’te hala Bitcoin’in ucuz olduğunu iddia eden El Salvador Başkanı Nayib Bukele gibi yatırımcıları hedef aldı. Kendini “dünyanın en havalı diktatörü” ilan eden kişi, vergi mükelleflerinin parasıyla kumar oynamaya devam ediyor. Batı yarımkürenin en fakir ülkelerinden biri olan El Salvador’un zamansız Bitcoin alımları nedeniyle 50 milyon dolardan fazla kaybetmesine rağmen Bukele, bu haftanın başlarında 80 Bitcoin daha satın aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz