Kevin O’Leary, Büyük Düzeltmeye Rağmen Bitcoin’de Hala Yükselişte

0
227
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Kanadalı yatırımcı Kevin O’Leary, düzeltmeye rağmen Bitcoin boğası olmaya devam ediyor. O’Leary, Stansberry Research ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, kripto konusunda yükselişe devam ettiğini söyledi.

O’Leary, Bitcoin tahminlerinin hiçbir zaman doğru olmadığını iddia ederek, “hiç kimsenin” volatilitesini doğru bir şekilde tahmin edemediğini de sözlerine ekledi. Bitcoin’in enflasyona karşı bir önlem olacağı varsayımı “tamamen yanlıştı”. “Shark Tank” yıldızı, Bitcoin’in volatil kalacağını tahmin etti. Bitcoin’i Amazon’un son 15 yıldaki performansıyla karşılaştırdı.

O’Leary, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu henüz bir Bitcoin borsasında işlem gören fonu onaylamadığı için Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesiyle ilgili anlatının doğru olmadığını yineledi. Bitcoin’in kurumlar tarafından mülkiyeti, uyumluluk departmanları nedeniyle çok küçük kalıyor. Yıllık enflasyonun Nisan ayında 1981’den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmasına rağmen, Bitcoin yıllık bazda %37,65 düştü. Aynı zamanda rekor seviyesinden %57.88 düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz