Grayscale Bitcoin ETF Kararı Ertelendi

0
271
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

Grayscale’in Bitcoin ETF başvurusuyla ilgili karar daha fazla gecikmeyle karşı karşıya olduğu için kripto para birimi topluluğu gergin durumda. Önde gelen bir endüstri yorumcusu olan Eric Balchunas, kararın beklendiği gibi gelmediğini ve tipik 160 günlük normu aştığını belirtti.

Son iki yıla ait tarihsel veriler, benzer zaman çizelgelerine sahip davaların %94’ünün sözlü tartışmalardan sonraki 160 gün içinde karara vardığını gösteriyor. Bu, özellikle Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi’ndeki hukuk katiplerinin yıllık geçişleri göz önüne alındığında, birçok kişinin Ağustos ayı sonuna kadar bir karar beklemesine yol açtı.

Grayscale – SEC davası, kripto para birimi sektörü için büyük önem taşıyor. BlackRock ve Fidelity gibi devlerden gelen bir dizi ETF başvurusunun gölgesinde, Grayscale, SEC’in eşit bir oyun alanı sağlamak için tüm spot Bitcoin ETF uygulamalarına tek seferde yeşil ışık yakması gerektiğini savunarak kararlılığını koruyor. SEC, önceki bir turda, Grayscale’in Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) bir ETF’ye dönüştürme teklifinden kaçınarak mevcut yasal açmaza zemin hazırlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz