Ethereum Cüzdan Uygulaması Tekrar Google Play’de

0
377

Bilindiği üzere Ethereum cüzdan uygulaması olan MetaMask geçtiğimiz hafta Google Play Store’dan kaldırılmıştı. Buna sebep olarak da uygulama üzerinden telefon madenciliği yapılıyor olması gösterilmişti ancak bu sebep pek akla yatkın bulunmadı.

Şimdiyse MetaMask’ın yaptığı itiraz sonucunda Google Play yetkilileri tarafından tekrar detaylı bir inceleme yapıldıktan sonra uygulamanın tekrar listelenmesine karar verildi. MetaMask bu süreçte verdikleri destekten dolayı kullanıcılarına bir teşekkür mesajı yayınlayarak problemin giderildiğini belirtti.

Ancak hala kafalardaki soru işaretleri devam ediyor. Aynı hafta içersinde Google’a bağlı olan video paylaşım platformu Youtube’dan kripto para içeriklerinin kaldırılması; Google Play Store’dan Metamask uygulamasının kaldırılması; Apple Store’dan Coinbase uygulamasının içersinde bulunan merkezsiz tarayıcının kaldırılmak istenmesi konularını bir bütün olarak değerlendirdiğimizde kripto para dünyasına karşı yeni bir savaş mı açılıyor sorusu akıllara geliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz