Google’dan Sonra Apple da Kripto Para Uygulamalarını Kaldırıyor mu?

0
508

Geçtiğimiz haftanın en önemli gelişmelerinden biri Google’a bağlı olan video paylaşım platformu Youtube’un kripto paralarla alakalı içerik üreten kanalların videolarını silmeye başlaması ve ihtar göndermesiydi. Youtube bu konuyla alakalı bir yanlışlık olduğunu belirtip silinen videoları geri yükledi. Ancak bundan çok kısa bir süre sonra Google Play Store ‘dan Ethereum cüzdan uygulaması Metamask kaldırıldı.

Şimdi de Coinbase borsasının merkezsiz tarayıcısı Apple Store’dan kaldırılma tehdidiyle karşı karşıya. Coinbase borsası kendi kullanıcılarını uyararak; Apple’ın merkezsiz özelliği bulunan tarayıcıyı cüzdan uygulamasından silebileceğini belirtti. Coinbase CEO’su Brian Armstrong konuyla alakalı şunları söyledi; ” Bu durum gerçekten çok talihsiz. Apple kendi marketinden merkezsiz tarayıcımızı kaldıracak gibi gözüküyor; Muhtemelen bu durum diğer cüzdanlara da yansıyacak” dedi.

Önce Youtube daha sonra Metamask’ın Google Play Store’dan kaldırılması şimdi de Apple Store’daki bu durum. Birçok uzman kripto paralara karşı gerçekleşen bu tutumun tesadüfi olmadığı konusunda hemfikir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz