CZ, Yaklaşan Yarılanmaya İlişkin Cesur Bitcoin Tahmininde Bulundu

0
209
CZ
CZ

Binance borsasının CEO’su ve kurucu ortağı Changpeng Zhao (CZ), yeni Binance Feed platformunda (ayrı bir web sitesi değil, Binance’in bir parçası) bir gönderi yayınladı ve ardından X uygulamasında bu gönderiye bir bağlantı paylaştı.

Gönderide CZ, yaklaşık altı ay sonra gerçekleşecek olan Bitcoin yarılanması hakkında konuştu. CZ, önceki üç Bitcoin yarılanmasına dayanarak deneyimini paylaştı.

CZ geleceği tahmin edemediğini itiraf etti ve bu nedenle önceki üç yarılanmanın Bitcoin’i ve fiyatını nasıl etkilediğine dair gözlemlerini paylaştı. Changpeng, genellikle etkinlikten birkaç ay önce yarılanma öncesi tartışmaların, kaygının, beklentilerin ve heyecanın artacağını belirtti. CZ, yarılanma gerçekleştiğinde BTC’deki sıçramanın etkilenmeden kalacağını, en azından “bir gecede iki katına çıkmayacağını” ve insanların bunun nedenini sormaya başlayacağını yazdı. CZ’nin yazdığına göre Bitcoin fiyatı, halving etkinliğinden en geç bir yıl sonra tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz