Cristiano Ronaldo, Binance İle NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

0
303
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo, 3 Temmuz 2023’te ikinci özel NFT koleksiyonunu yayınlamak için Binance ile güçlerini birleştiriyor.

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en büyük golcüsü olarak Binance ile iş birliği yaparak 3 Temmuz 2023 tarihinde ikinci özel NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. ForeverCR7: The GOAT adlı bu koleksiyon, Ronaldo’nun bugüne kadar attığı 838 golü anımsatıyor ve koleksiyonerlere dört farklı nadirlik seviyesinde 20 tasarım seçeneği sunuyor.

Bu NFT’leri sahiplenmek, sadece futbol tarihine ait bir parçaya sahip olmanızı değil, aynı zamanda Ronaldo’nun imzalı eşyalardan kendisiyle bir antrenman seansına kadar çeşitli ödüller kazandırıyor.

Dört Nadirlik Seviyesi: 29.327 NFT

ForeverCR7: GOAT koleksiyonu, dört nadirlik seviyesine [Normal (N NFT), Nadir (R NFT), Süper Nadir (SR NFT) ve Süper Süper Nadir (SSR NFT)] yayılmış 20 benzersiz tasarımdan oluşur. Her seviye, farklı sayıda tasarım ve NFT miktarı içerir. Koleksiyondaki toplam NFT sayısı 29.327’dir.

  • N NFT: CR7 tarafından teşekkür mesajı ve CR7 ürünleri kazanma fırsatı
  • R NFT: NFT QR kodu yazdırılabilir imzalı Binance X CR7 posteri
  • SR NFT: İmzalı bir Binance futbol forması ve NFT’lerde gösterilen golle ilgili Ronaldo ve duygularını anlatan CR7 tarafından kaydedilmiş video.
  • SSR NFT: CR7 ile eğitim günü.

Cristiano Ronaldo’nun Binance ile iş birliği yaparak piyasaya sürdüğü ForeverCR7: The GOAT adlı özel NFT Satış linki için tıklayın. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz