Chainlink (LINK) Shiba Inu’yu (SHIB) Geçti

0
197
Chainlink
Chainlink

Meme paraları dünyasının zorlu bir ismi olan Shiba Inu (SHIB) şu anda istikrarsız bir zeminde. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre bugün erken saatlerde piyasa değeri açısından Chainlink’in (LINK) altına düştü.

Bugün LINK’in üzerindeki konumunu geri kazanmasına rağmen ikisi arasındaki fark hala dar ve en büyük ikinci meme coini şu anda ilk 20’den düşmenin eşiğinde. Shiba Inu ve Chainlink, SHIB tekrar yukarı çıkmadan önce kısa bir süre pozisyon değiştirdiler ancak aralarındaki zayıf fark, daha fazla yer değiştirme için güçlü bir olasılık olduğunu gösteriyor.

Bağlam açısından bakıldığında, en büyük meme coini olan Dogecoin, 8,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle dokuzuncu sırada nispeten sağlam kalmayı sürdürüyor. Shiba Inu’nun şu anda 4,268 milyar dolar olan piyasa değeri, Chainlink’in 4,252 milyar dolarından çok da uzak değil ve bu da rekabette bir darboğaz yaratıyor. 20. sırada yer alan DAI’nin piyasa değeri 3,8 milyar dolardır ve bu da SHIB’in ilk 20 statüsünün garanti edilmediğine işaret etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz