Bu Yapay Zeka Kriptosu Geçen Hafta %40 Arttı

0
115
Kripto para
Kripto para

Altyapı üreticisi Covalent’in temel yerel kripto para birimi olan CQT, CoinMarketCap’in “En İyi Yapay Zeka ve Büyük Veri Tokenları” bölümünde en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor. Son birkaç gün içinde token %42’nin üzerinde bir artış sağlamayı başardı.

Bu yapay zekanın köşesindeki tek muhteşem ralli değil. Yeni kripto para birimi DexCheck (DCK), son yedi gün içinde piyasa değerini neredeyse iki katına çıkardı. %86 ekledikten sonra fiyatı 0,0327 dolara yükseldi.

Bridge Oracle (BRG), ilk kez yedi haneli büyük harflerle madeni paralar kulübüne katıldı. Ancak her iki altcoin de esas olarak DEX’lerde işlem görüyor ve çok az likidite mevcut. Bu nedenle, AI coin segmentinin geçen hafta genel olarak kripto para piyasasından daha iyi performans gösterdiğini söylemek yanlış olmaz. CoinMarketCap tarafından takip edilen dijital varlıkların toplam kapitalizasyonu yalnızca %2,3 artışla 1,047 trilyon dolardan 1,072 trilyon dolara yükseldi. Ayrıca düşük değerli AI coini Trustverse (TRV), Ekim 2023’te sermayesini neredeyse üç katına çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz