Borsalardan Devasa Bitcoin (BTC) Çıkışı Yükseliş Getirebilir

0
191
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta fiyatı 29.245 dolar ve 30.030 dolar gibi çok yakın bir aralıkta işlem gördüğü için geçtiğimiz hafta herkesin radarındaydı. Önde gelen varlık, Ark Invest’in spot Bitcoin ETF ürününün potansiyel onayının geçen hafta ABD SEC tarafından ertelenmesinden bu yana nispeten durgun. Şimdilerde Bitcoin balinaları, son 24 saat içinde yoğunlaşan bir hareketle fonlarını ticaret platformlarından uzaklaştırıyor gibi görünüyor.

Ünlü zincir üstü analist Ali Martinez tarafından paylaşılan Santiment verileri, son 24 saat içinde kripto ticaret cüzdanlarından toplam 11.000 BTC’nin çekildiğini gösteriyor. Toplam 330 milyon dolar değerinde ve bu hareket, Bitcoin’in yaklaşan yükseliş koşusu için çok iyi bir alamet olarak hizmet ediyor.

Bu yükseliş koşusunu destekleyen teoriler, balinaların artık BTC satışını düşünmediği ve geri çekilmenin sıcak cüzdanlarda güvenli saklamayı hedef alabileceği yönünde. Zincir üstü işlemlerin tam amacını belirtmek zor olsa da, para çekme işlemleri, ikincil pazarlardaki toplam BTC arzını sınırlamaya yardımcı oluyor ve kripto paranın potansiyel fiyat artışına olumlu bir vurgu yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz