Binance Yeniden Dengeleme Botu Hizmette!

0
371
Binance
Binance

Binance, Yeniden Dengeleme Botu ile kripto yatırımcılarına otomatik portföy yönetimi imkanı sunuyor. Bu bot, seçilen varlık kombinasyonlarıyla portföyü otomatik olarak dengeleyerek yatırımcılara kolaylık sağlıyor. Bot, düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satarak, belirlenen aralıklarda veya eşiklerde dengeleme yaparak varlık değerini koruyor.

Yeniden Dengeleme Botu, iki farklı tetikleme yöntemi sunuyor: Coin oranına göre ve zamana göre otomatik dengeleme. Coin oranına göre dengeleme, belirlenen eşik değerini aştığında portföyü otomatik olarak dengeleyerek yatırımcının stratejisini koruyor. Zamana göre dengeleme ise belirlenen zaman aralıklarında otomatik olarak dengeleme yaparak portföyü yeniden ayarlıyor.

Kullanıcılar, Binance hesaplarına giriş yaparak Yeniden Dengeleme Botunu ayarlayabilirler. Bot, otomatik olarak strateji parametrelerini belirleyebileceği gibi, manuel olarak da özelleştirilebilir. Ayrıca, botun işlem komisyonlarını BNB ile ödeme seçeneğiyle %25 indirimden faydalanabilirler.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz