Binance, Metaverse’e İlk Adımını Atarak Web3 Girişimcilerini Destekliyor

0
290
Binance
Binance

Dünyanın önde gelen blockchain ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance, “Build The Block” adlı yeni bir küresel dijital seriyi başlatıyor.

Bu seri, Web3 start-up’ların Binance Labs’tan yatırım kazanmak için yarışacağı bir yarışma formatına sahip. Build The Block, türünün ilk örneği olan bir şov formatıdır ve Binance’ın metaverse dünyasına ilk adımı olması sebebiyle oldukça önemlidir.

Toplamda 12 proje, Binance ve Binance Labs’in kurucu ortağı ve CMO’su olan Yi He, Binance’in baş iş geliştirme sorumlusu Yibo Ling, Coin Bureau’nun kurucu ortağı Guy Turner, Dünya Ekonomik Forumu’nun Kripto Sürdürülebilirlik Koalisyonu üyesi ve Gitcoin’de fon toplama ve ortaklık sorumlusu Azeem Khan ve Animoca Brands’in CEO’su ve Animoca Capital’ın ortağı Robby Yung gibi bir panelin ve canlı bir izleyici kitlesinin önünde yarışacaklar.

Yarışmacılar, 900’den fazla başvuru arasından seçilerek sanal bir stüdyo izleyicisi ve bir hakem panelinin önünde canlı olarak yarışacaklar. Şov, Binance’in YouTube kanalında ve Binance Live’da yedi bölüm halinde yayınlanacak ve ilk bölümü 12 Mayıs’ta saat 2’de GMT’de başlayacak. Bölümler her Salı ve Cuma günleri yayınlanacak ve final bölümü 2 Haziran Cuma günü yayınlanacak.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz