Binance Eski CEO’su Bitcoin Halving Hakkında Konuştu

0
175
Binance CEO'su CZ
Binance CEO'su CZ

En büyük kripto para borsasının kurucusu ve yakın zamanda istifa etmek zorunda kalan eski genel müdürü Changpeng Zhao (yaygın olarak CZ olarak da bilinir), yaklaşan Bitcoin yarılanmasına ilişkin önemli bir soruyu yanıtlamak için Twitter/X sosyal medya platformunda bir paylaşım yaptı.

CZ özellikle yarılanmadan bir yıl sonra Bitcoin fiyatının yeni zirvelere çıkmaya başladığını belirtti. CZ’ye göre Bitcoin bir gecede ikiye katlanmayacak.

Önceki üç halving deneyimi sebebiyle Bitcoin’in hemen yükselişe geçmeyeceğini belirten CZ, geleceği tahmin edemediği, dolayısıyla herhangi bir Bitcoin fiyat tahmini yapmadığı konusunda uyardı.

Bugünkü Twitter/X gönderisinde Zhao, yakın zamanda bir kripto hayranından “Bitcoin yarılanmasının hisse senedi bölünmesi gibi olup olmadığı” sorusunu aldığını belirtti. CZ’ye göre, Bitcoin yarılanma mekanizması gibi temel konular söz konusu olduğunda çok sayıda insanın kibrini gösteren bu tür sorular, “henüz erken olduğumuzu” gösteriyor.

Samson Mow ve Anthony Pompliano’nun da aralarında bulunduğu pek çok uzman, yarılanmayı yakın gelecekte Bitcoin fiyat artışının önemli bir etkeni olarak nitelendiriyor. Yeni üretilen Bitcoin miktarı yarıya indirileceği için yarılanmanın BTC arz şoku yaratacağını söylüyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz