Asya’nın En Büyük Web3 Etkinliği TOKEN2049 Sponsorlarını Açıkladı

0
364
TOKEN2049
TOKEN2049

Bölgenin en büyük endüstri etkinliği TOKEN2049 , Singapur’daki ilk çıkışı için Başlık Sponsorları olarak kripto ve Web3 ekosisteminde önde gelen 14 kuruluşa ev sahipliği yapıyor.

SİNGAPUR — 7 Haziran 2022 — Asya’nın önde gelen kripto konferansı TOKEN2049, çok beklenen Singapur çıkışı için bir dizi yüksek profilli Başlık Sponsorunu duyurdu. 28-29 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan bu yılki etkinlik, Formula 1 Singapur Grand Prix 2022 ile birlikte düzenlenecek Singapur’daki ilk fiziksel etkinliğe işaret ediyor.

Asia Crypto Week‘in lider etkinliği olan konferans, dünyanın en büyük kripto ile ilgili projelerinden bazılarının CEO’ları ve kurucuları da dahil olmak üzere kripto endüstrisindeki önde gelen düşünce liderlerinden ve yenilikçilerden öğrenmek için bir araya gelen 3.000’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacak. 130’dan fazla sponsor ve katılımcı, Eylül’den önce beklenti arttıkça sayıları giderek artan katılımlarını şimdiden onayladı.

Matrixport Kurucu Ortağı Cynthia Wu, “TOKEN2049, inovasyon ve iş birliği yollarını keşfetmede ekosistemimizin en parlak zihinlerini bir araya getirme konusunda iyi şekilleniyor. “Dijital varlıkların tüm potansiyelini ortaya çıkarmaya adanmış önde gelen etkinleştiricilerden biri olarak, bu toplantıdaki diyalog ve sohbetleri dört gözle bekliyoruz” dedi.

Buna Singapur merkezli kripto unicorn’u ve dijital varlık finansal hizmetler platformu Matrixport; lider kripto para borsası uygulaması ve Formula 1 küresel ortağı Crypto.com; dijital varlık ürünleri ve altyapısında dünya lideri Amber Group; dünyanın en büyük ve en değerli NFT koleksiyonlarından biri tarafından desteklenen devrim niteliğindeki sosyal para birimi $WHALE; topluluk tarafından yönetilen DeFi platformu MantraDAO; ve işbirlikçi Web3 kimlik bilgisi altyapısı Project Galaxy dahildir.

Yaklaşan etkinliği kutlayan TOKEN2049’un Kurucusu Raphael Strauch şunları söyledi: “Son birkaç ay içinde, kripto ekosistemi bir değişim ve büyüme kasırgası gördü ve ne kadar ilerlediğimizi kutlamak için bölgenin önde gelen inovasyon merkezlerinden biri olan Singapur’da bir araya gelmemiz çok uygun.”

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, Ava Labs CEO‘su Emin Gün Sirer, Three Arrows Capital CIO‘su ve CEO Su Zhu’dan oluşan etkileyici konuşmacı kadrosunun yanı sıra, etkinlikteki ek isim sponsorları arasında kurumsal düzeyde kripto altyapı şirketi Fireblocks; kripto para borsası ve türev ticaret platformu Bitmex; ademi merkeziyetçilik ve topluluk aracılığıyla EOS Ağı için koordineli bir gelecek inşa eden EOS Network Foundation; merkezi olmayan ve açık kaynaklı platform Syscoin; Asya’nın önde gelen kurumsal dijital varlık sorumlusu Hextrust; küresel çevrimiçi kimlik doğrulama platformu Trulioo; blok zinciri platformu TRON ve EOS ağı Trust EVM’ye dayanan ilk resmi Ethereum Virtual Machine bulunuyor.

Başlık Sponsorlarından konuşmacı kadromuza kadar, endüstrinin önde gelen kuruluşlarının birçoğunun sürekli desteğini görmekten heyecan duyuyoruz ve ekosistemdeki en heyecan verici, yükselen seslerden bazılarını öne çıkarmak için sabırsızlanıyoruz. Hem potansiyel konuşmacılardan hem de sponsorlardan büyük ilgi gördük ve herkes için birinci sınıf bir konferans deneyimi sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu amaçla, F1 Grand Prix pistine bakan Marina Bay Sands’in çatı güvertesinde, etkinliği kutlamak için birkaç önemli Avrupalı ​​DJ’in katıldığı büyük CÉ LA VI Singapore partisine ev sahipliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” diye devam etti Strauch.

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeler için buraya tıklayabilirsiniz.

TOKEN2049 hakkında:
TOKEN2049, her yıl Singapur ve Londra’da düzenlenen ve küresel kripto ekosistemindeki karar vericilerin fikir alışverişinde bulunmak, ağ oluşturmak ve sektörü şekillendirmek için bağlantı kurduğu önde gelen bir Web3 etkinliğidir. TOKEN2049, girişimciler, kurumlar, sektör içinden kişiler, yatırımcılar ve kripto ve blok zinciri endüstrisine büyük ilgi duyanlar için küresel bir buluşma yeridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz