Ark Invest Analistine Göre BTC Düşmeye Devam Edecek

0
223
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

ARK Investment Management’tan Yassine Elmandjra, Bitcoin’in “istikrarlı” temellere rağmen başka bir düzeltmeyle karşılaşabileceğine inanıyor. Cathie Wood’un ARK Investment Management analisti Yassine Elmandjra, Bitcoin gibi risk varlıklarının olumsuz makro koşullar nedeniyle zarar görmeye devam edebileceğini dile getirdi. Yakın tarihli bir tweet’te Elmandjra, Federal Rezerv’in artan durgunluk korkularına rağmen faiz oranlarını artırmaya devam edeceğini dışlamadı. Böyle bir durumda, en büyük kripto para biriminin fiyatı, yakın zamanda on yıldan fazla bir sürenin en kötü çeyreğini kaydetmesine rağmen muhtemelen daha da düşeceğini belirtti.

Bununla birlikte, Bitcoin tarihinde ilk kez kısa ve uzun vadeli maliyet bazında 200 haftalık hareketli ortalamasının (WMA) altına düştü. Elmandjra’ya göre bu, kripto kralının başka bir düşüşe işaret ediyor olabilir.

Terra, Celsius ve Three Arrows Capital gibi yüksek profilli oyuncuların çöküşü nedeniyle endüstrinin yaşadığı büyük şoka rağmen Bitcoin’in ağ güvenliği, ağ kullanımı ve tutucu davranışı gibi temel temelleri “istikrarlı görünüyor”. Madencilere bağlı temel göstergelerden biri olan Bitcoin’in “Puell Multiple” üç yılın en düşük seviyesine düştü. Bu, yeni çıkarılan kripto paraların değeri ortalama sayılara kıyasla nispeten düşük olduğu için Bitcoin’in muhtemelen dibe vurduğunu gösterebilir. Bitcoin, geçtiğimiz ay kabaca %2,9 ekledikten sonra şu anda büyük spot borsalarda 19.600 dolar seviyesinden işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz