Argo Blockchain Hisselerinin Ticareti İngiltere ve ABD’de Askıya Alındı

0
346
Argo Blockchain
Argo Blockchain

Londra merkezli Argo Blockchain’in (ARBK) hisselerinin ticareti Cuma günü İngiltere ve ABD’de askıya alındı. Askıya almanın kesin nedeni açıklanmadı, ancak bu genellikle bekleyen haberlerin yayınlanmasından kaynaklanıyor. Ekim ayının sonunda Argo, stratejik bir yatırımcıdan 27 milyon dolar toplama anlaşmasının başarısız olduğunu ve hisselerinin %70’ten fazla değer kaybetmesine yol açtığını söyledi.

Şirket, Londra Menkul Kıymetler Borsası’na yaptığı açıklamada, “Argo’nun daha fazla finansmanı tamamlamada başarısız olması durumunda, Argo yakın vadede nakit akışı negatif hale gelecek ve faaliyetlerini kısması veya durdurması gerekecek” dedi. Cuma günü yayınlanan Kasım ayı operasyonel güncellemesinde Argo, “şirkete mevcut gereksinimleri için yeterli işletme sermayesi sağlamak” için finansman görüşmelerine devam ettiğini söyledi. “Zamanı gelince bir açıklama daha yapılacak” diye ekledi.

Argo ve halka açık diğer birçok bitcoin madencisi, son zamanlarda düşen kripto fiyatları ve artan enerji maliyetlerinin birleşiminden muzdarip. Argo hisseleri, firmanın yükümlülüklerini yerine getirmek ve stratejisini uygulamak için bitcoin madenciliği teçhizatlarının satışı da dahil olmak üzere bir dizi stratejik eylem açıkladığında Ekim ayı başlarında düşmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz