Shiba Inu, Milano Moda Haftasında Öne Çıkacak

0
369
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu, Milano’daki dünyanın en büyük defilesine katılacak. Tanınmış tasarımcı John Richmond, Milano Moda Haftası arifesinde Shiba Inu ile yaptığı iş birliğinin bir örneğini sundu. 62 yaşındaki Richmond, kripto paradan ilham alan Legends Live Forever koleksiyonunun tam sunumu 20 Eylül’de yapacak. Richmond tarafından oluşturulan ve bazıları daha önce gösterilmiş olan toplam 10.000 NFT parçası sergilenecek.

Shiba Inu ekibi, bu yılın Şubat ayında John Richmond ile fiziksel versiyonları defilede sunulacak olan bir NFT iş birliği de dahil olmak üzere bir ortaklık duyurdu. Ek olarak, sergi ve koleksiyonun oluşturulmasından önce, Milano sokaklarında Shiba Inu’ya adanmış duvar resimlerinin göründüğü bir tanıtım kampanyası yapıldı.

Moda dünyası Shiba Inu’yu seviyor

Moda markası ile Shiba Inu arasındaki işbirliği türünün ilk örneğiydi ve her iki projede de olumlu bir etki yarattı. Bununla birlikte, Shiba Inu daha önce moda dünyasıyla temas halindeydi. Gucci, Tag Heuer ve Farfetch gibi markalar ve mekanlar müşterilerin SHIB kullanarak ödeme yapmasına izin verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz