Arthur Hayes: BTC 8 Senede 1 Milyon Dolara Ulaşabilir

0
275
Bitcoin
Bitcoin

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, yakın zamanda yayınlanan bir Medium blog yazısında Bitcoin fiyatının 2030 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Hayes, bu arada altının fiyatının 20.000 dolara kadar çıkabileceğini söyledi.

Hayes, Bitcoin’in sıfırdan trilyon dolarlık bir varlık sınıfına meteorik yükselişinin sözde “HODL kültürünün” ortaya çıkmasına yol açtığını belirtti. Banka Gizliliği Yasası ihlalleri nedeniyle beş yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olan Hayes, Bitcoin’in egemen ülkelerin portföylerine “bulaşmasını” bekliyor. El Salvador’un Bitcoin’i yasal para haline getirmesiyle virüsün “katlanarak” yayılmaya başlayacağını öne sürdü.

Hayes uzun vadede yükseliş eğilimindeyken, kısa vadede düşüş eğiliminde. Yakın zamanda ABD Merkez Bankası’nın agresif sıkılaştırma politikası nedeniyle Bitcoin fiyatının ikinci çeyreğin sonunda 30.000 dolar eşiğinin altına düşebileceğini tahmin etti. Ayrıca altcoinlerin %90’dan fazla düşebileceğine inanıyor. Bitcoin’in performansı bu yıl ciddi şekilde düşük performans gösteriyor. Çarşamba günü, fiyatı 37.885 dolar ile birkaç haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bazı analistler, lider kripto para biriminin başka bir ayı piyasasına girmenin eşiğinde olabileceğine inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz