Samsung, Yeni Ortaklık Yoluyla Cardano’yu Tanıyacak

0
279
Samsung
Samsung

Samsung, Cardano Vakfı ortağı Veritree ile güçlerini birleştirdi. Cardano Vakfı’ndan Sidney Vollmer tarafından yayınlanan bir tweet’e göre, teknoloji devi Samsung, blockchain ekim yönetim sistemi Veritree ile son ortaklığı aracılığıyla artık Cardano’yu (ADA) tanıyacak.

Güney Kore devinin Amerikan yan kuruluşu, Doğu Afrika’da bulunan bir ada ülkesi olan Madagaskar’a iki milyon mangrov ağacı dikerek iklim değişikliğiyle mücadele etmeyi amaçlıyor. Mangrov ormanlarının diğer tropik ormanlardan on kat daha fazla karbondioksit depoladığı tahmin edilmektedir.Ortaklık, Las Vegas’ta düzenlenen yıllık Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) sırasında duyuruldu.Samsung Electronics America’da kurumsal sürdürülebilirlik başkanı Mark Newton, iklim değişikliğiyle mücadelede yenilikçi teknolojilere yatırım yapmanın “hayati” olduğunu söyledi.

Veritree’nin ağaçlandırma doğrulama kayıtları Cardano blok zincirinde saklanacak. Teknoloji, ekim alanlarından gelen verileri doğrulamayı ve her bir bağışı, restore edilmesine yardımcı olduğu arazi alanına bağlamayı mümkün kılıyor. Geçen yıl Cardano Vakfı, Veritree ile birlikte ilk İlk Ağaç Arzını (ITO) başlattı. Veritree tarafından sunulan bir yol haritasına göre, ağaç dikme dönemlerinin 2022’nin sonuna kadar devam etmesi planlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz