XRP’nin Daha Da Düşebilir Mi?

0
508

Üçüncü en büyük kripto para olan XRP 0.13 dolara düştü bunun üzerine bir çok trader düşüş eğilimini sürebileceği ihtimalini değerlendiriyor. Geçen hafta başlayan ve Bitcoin’i 7.400 dolardan 5.000 doların altına indiren devasa düşüşünün ardından XRP fiyatı da 0.19 dolardan 0.10 dolara kadar düştü. XRP güncel olarak 0.14 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yakın zamanda XRP’nin yükseleceğini düşünmeyen analistler daha da düşeceğini öngördü. Twitter’da RobertArtRobArt isimli analist üçüncü en büyük para biriminin fiyatının 0.10 doların altına düşmesini bekliyor. XRP için 0.13′ün önemli bir seviye olduğunu öngören analist, bu destek bir kez daha aşağıya kırılırsa XRP fiyatının tutunamayacağını düşünüyor.

Bununla birlikte bazı analistler ise XRP’nin BTC paritesinde güçlü olduğunu ve Bitcoin 5000$’ın üzerinde tutunursa XRP’nin de önce 0.16 daha sonra 0.20 seviyesini test edebileceğini düşünüyor.

TradingView’dan ProjectSyndicate de bir sonraki XRP fiyat hareketlerine ilişkin öngörüsünü de paylaştı. Analist önümüzdeki birkaç haftada XRP’de yükseliş beklenmemesi gerektiğini bildirdi. Bununla birlikte trader ‘JOKER’, Brad Garlinghouse’un XRP’yi, bir değer saklama aracı olarak değil de küresel bir rezerv parası olarak tasarladığını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz