Youtube Bir Kripto Kanalını Daha Kapattı

0
290

Kripto topluluğu üyeleri Aaron ve Austin Arnold kardeşlerin 214 bin aboneye sahip Altcoin Daily adlı Youtube kanalı, platform tarafından “yasa dışı faaliyetlere teşvik ettiği” gerekçesiyle kapatıldı. Temmuz ayının sonunda kardeşler Twitter hesaplarından Youtube kanallının kapatıldığını duyurdu.

Bununla birlikte kardeşler sadece bir haber ve görüş kanalı olduklarını, asla yasa dışı aktiviteleri teşvik etmediklerini belirtti. Ayrıca Youtube hesabı kapatılan kardeşler takipçilerinden YouTube ile iletişime geçmelerini ve kanalın yeniden açılmasını talep etmelerini rica etti. Bunun üzerine yaklaşık iki gün gibi kısa bir sürede Altcoin Daily kanalı, yeniden aktif hale geldi.

Video paylaşım platformu Youtube’un sürekli olarak kripto kanallarını hedef alıyor olması kripto para topluluğunu rahatsız ediyor. Son olarak kripto para haberleri odaklı web sitesi Bitcoin.com‘un Youtube hesabı kapatıldı. CEO’su Roger Ver, Youtube’a benzer Ibry.tv, Dtube ve BitChute gibi diğer seçenekleri değerlendireceğini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz