Yatırımcılar Hızla Borsalardan Bitcoin’lerini Çekiyor

0
286

Bireysel ve kurumsal yatırımcılar Bitcoin’i borsalardan hızla uzaklaştırmaya başladı. Glassnode tarafından sağlanan veriler, Bitcoin’in Kasım ayından bu yana en hızlı şekilde borsalardan çekildiğini ortaya çıkardı. Bitcoin net transfer hacmi endeksi geçen yılın Kasım ayından bu yana en düşük seviyeye geriledi. Bu, yatırımcıların Bitcoin’lerini ticaret merkezlerinden soğuk hava depolarına koymak için taşıdıklarını gösterdi. Yatırımcıların lider kripto para birimi Bitcoin’in yeni zirvelere yükselmesini beklemesi muhtemel.

BTC borsa girişinin ise büyük bir düşüş yaşadı. Glassnode tarafından paylaşılan bir diğer tabloya göre Bitcoin borsa giriş hacminin (7 günlük MA) 17 ayın en düşük seviyesine düştü.

Bu arada hükümetler Bitcoin’i benimsemeye başladı. El Salvador’un başkanı Miami’de düzenlenen Bitcoin 2021 konferansında Bitcoin’in yasal ihale olarak tanınması için ülke kongresine bir yasa tasarısı göndereceğini duyurdu. Bugün ise Paraguaylı politikacı Carlitos Rejala Twitter profil fotoğrafına “lazer gözleri” ekleyerek Bitcoin’i desteklediğini göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz