Pompliano: Bitcoin Bir Sonraki Küresel Para Birimi Olacak

0
540

Ünlü analist Anthony Pompliano, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Tron CEO’su Justin Sun’ın ardından CNN kanalında röportaj verdi. Pompliano CNN’den Julia Chatterley ile yaptığı röportajda, Bitcoin’in (BTC) bir sonraki küresel rezerv para birimi olabileceğini öngördü. Pompliano’ya göre, Bitcoin para politikası merkez bankalarının para politikasından daha üstün olacak bu da Bitcoin’in gelecekte bir noktada bir sonraki küresel rezerv para birimi olmasını sağlayacak.

“Bitcoin para politikasının merkez bankalarının para politikasından daha üstün olduğuna inanıyoruz. Sonuçta, Bitcoin kazanan olacak ve gelecekte bir noktada bir sonraki küresel rezerv para birimi olacak.”

Geçen hafta İsveç, vatandaşlar Blockchain teknolojisini kullanarak rahatlıkla işlem yapsınlar diye merkez bankası dijital para e-krona’yı test etmeye başladı. Bunun üzerine Pompliano, dünya çapında daha fazla merkez bankasının İsveç’in liderliğini izleyeceğine inandığını açıkladı. Ancak analist merkez bankası dijital para birimlerinin asla Bitcoin’in yerini alacağını düşünmediğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz