“Bitcoin’i 250.000 Dolara Kadınlar Getirecek”

0
1617

Ünlü yatırımcı Tim Draper geçtiğimiz günlerde yayınladığımız analizinde Bitcoin’in  250.000$ olmasını beklediğini söylemişti.

Verdiği yeni röportajda bu beklentisini yineleyen Draper neden böyle olacağının detaylarını aktardı. Tahminini yaparken hem teknik analize hem de temel analize başvurduğunu söyleyen yatırımcı, yarılanmadan sonraki 6 ay – 1 sene içerisinde beklediği yükselişin başlayacağını söyledi.

“Bitcoin’in genel kabul görmesinin artacağına ve yayılmaya devam edeceğine dayanarak 2022 sonunda veya 2023 başlarında Bitcoin’in 250.000 Dolara vuracağını düşünüyorum”. 

İnsanların artık birbirlerine yılbaşı veya özel günler gibi zamanlarda Bitcoin hediye ettiğini söyleyen Draper, bankalara da çattı:

“Kredi kartımla her işlem yaptığımda bankaların %2,5 ile %4 arası komisyon ücreti kesmesinden bıktım.” dedi.

Röportajda Draper’a bahsettiği Bitcoin (BTC) kabul görmesinin neden şimdi olamadığı da soruldu. Draper bu noktada kadınların anahtar rol üstleneceğini ve kadınların piyasaya girmesinin hızlanmasıyla kripto paraların kabul görmesinin artacağını düşündüğünü söyledi;

“Barajın kapaklarının açılmak üzere olduğunu düşünüyorum çünkü dünyadaki alışverişin %75-80’ini kadınlar yapıyor ancak her 15 Bitcoin cüzdanından sadece 1 tanesi bir kadına ait. Kadınlar kredi kartıyla her alışveriş yaptıklarında harcadıklarının %2,5-4 kadarını çöpe attıklarını anladıklarında eninde sonunda ödeme için daha iyi bir çözüm aramaya başlayacaklar”.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz