Bitcoin Geçen Sene Apple, Tesla ve Altını Geride Bıraktı

0
406

Analist ve yatırımcı @BTC_Macro, 2019 senesinde Bitcoin’in Facebook, Apple, Tesla ve altını geride bıraktığını dile getirdi. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre Apple bu şirketler arasında en iyi olanı % 115 kazanıyor bunu Facebook % 85 ile takip ediyor son olarak da Tesla % 80 ile sıralanıyor. Euro Pasific Capital CEO’su Peter Schiff’in Bitcoin’den üstün olduğunu belirttiği altın ise 2019 senesinde % 19 artarken Bitcoin % 140 büyüdü. Analist tweet’ini “Bitcoin dünyadaki en büyük yatırım fırsatı olmaya devam ediyor” şeklinde bitirdi.

VanEck dijital varlık direktörü Gabor Gurbacs, Çin’de ortaya çıkan korona virüsü ve ABD’deki borsaların olumsuz yönde etkilenmesine rağmen Bitcoin’in geçtiğimiz hafta sonu % 8 arttığını dile getirdi. Bunun Bitcoin’i güvenli bir sığınak olarak görmek için yeterli olduğunu belirtti.

Öte yandan Peter Schiff Bitcoin’in para olmadığı konusunda ısrar etti. Ayrıca kripto topluluğundaki bazı kişiler savaşlar, virüsler veya ekonomik istikrarsızlık gibi küresel felaketler sırasında Bitcoin’den memnun olmanın doğru olmadığına inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz