“Bitcoin Fiyatı İki Sene İçinde 15 Kat Artabilir”

0
486

Bitcoin artık 6.000 dolar seviyesinde işlem görse de kripto influencer Mia Taniki iki yıl içinde Bitcoin’in şimdiye göre 15 kat daha değerli olacağı tahmininde bulunuyor. Bugün yayınladığımız haberden de hatırlayacağını üzere Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, geçen haftaki düşüşe rağmen bu senenin Bitcoin yılı olacağını belirtti. Bununla birlikte kripto influencer Mia Tan, iki yıl içinde Bitcoin’in mevcut fiyatından 15 kat daha fazla yükselebileceği öngördü. Mia Tan, BTC‘yi satın almak için 4.000 dolara düşmesini bekleyen yatırımcılara iki sene içinde 15 kat fiyat artışı yaşayacağını söyledi ve 4.000 ve 6.000 dolar arasında uzun vadeli alım için nispeten küçük bir fark olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Hollandalı analist Michael van de Poppe, Bitcoin’in hala düşüşte olduğunu belirtti. Analist lider kripto paranın 5.800 doların altına düşerse 5400 seviyesine düşmeye devam edeceğini söyledi.

22 Mart’ta,@glassnodealerts Bitcoin’in Ortalama hash oranının önemli ölçüde arttığını belirtti. Hash oranı bir önceki değere göre %18 artış göstermiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz