Bitcoin Düşüşü Dev Borsanın CEO’sunu da Şaşırttı

1
519

Bitcoin fiyatında yaşanan büyük düşüş Amerika’nın en büyük kripto para borsasının CEO’su Brian Armstrong için bile şaşırtıcı bir gelişme oldu. Bugün Coinbase CEO’su Twitter hesabından Bitcoin’in çakılması ile ilgili fikirlerini paylaştı. Armstrong yaptığı açıklamada Bitcoin’in bu düşüşünü beklemediğini, tam aksine bir durum bekliyor olduğunu açıkladı.

Ayrıca ABD’deki en büyük borsa CEO’sunun Bitcoin’in fiyatı hakkında yorum yapması oldukça nadir bir durum bu nedenle bu yorumu birçok kişiyi şaşırttı. Bununla birlikte, Blockstream CEO’su Adam Back de dahil olmak üzere kripto para topluluğunun önde gelen bazı üyeleri Armstrong’un sadece Bitcoin odaklı tweet’i nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. Armstrong’dan önce, dün yayınladığımız haberden de hatırlayacağınız üzere John Bollinger, son Bitcoin fiyat çöküşünü tahmin edemediğini tweetlemişti.

1 Yorum

  1. Elinde kendi borsası olan bir adamı bile terste bırakan bir piyasa var . Küçük yatırımcı olarak en iyisinin uzun veya orta vadeli yatırım yapmak olduğunu düşünüyorum. Yoksa elimizde olan 3-5 kuruşu da balinalara bırakacağız…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz