Bankaların Kripto Kararından Sonra Bitcoin’de Yükseliş Bekleniyor

0
293

ABD bankalarının kripto para saklama hizmeti sunmasına izin verilmesinin ardından kripto para sektöründen birçok kişi lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişe geçebileceğini öngördü. ABD bankalarının müşterileri için kripto varlıklarını resmen elinde tutmasına imkan verilmesi aynı zamanda dijital varlıklar için geleneksel bankacılık sistemi tarafından onaylanmasında önemli bir adım olarak görüldü.

Bununla birlikte kripto sektöründen birçok uzman bu haberin Bitcoin fiyatını yükseltebileceğini söyledi. Analist Scott Melker, ABD bankalarının aldığı kripto kararının ardından Bitcoin için “inanılmaz derecede yükseliş” beklediğini belirtti.

Morgan Creek Digital kurucu ortağı Jason Williams, Bitcoin eleştirmeni ve büyük bir altın destekçisi Peter Schiff’i etiketleyerek, belki de biraz Bitcoin satın alıp emeklilik planına eklemesinin zamanı geldiğini söyledi.

Capriole Investments analisti Charles Edwards, bu haberin Bitcoin’in asla yasaklanamayacağının kanıtı olduğunu söyledi. Ayrıca Edwards açıklamasında bazı ülkelerin bankalarında 2020’den önce kripto saklama hizmetinin başlatıldığını hatırlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz