Bitcoin Kasım 2021’de 424 Bin Dolar Olabilir Mi ?

2
891

YouTube’da Bitcoin ve kripto fiyat analisti Benjamin Cowen, BTC’nin 20 haftalık hareketli ortalamasını (20MA) makro düzeyde piyasa göstergesi olarak inceleyen yeni bir video yayınladı.

Cowen videoda 20MA’nın uzatılmış bir Bitcoin boğa koşusu için destek olup olmayacağına dair bir gösterge olmadığını söyledi. Ancak döngüde bu noktaya ulaşıldığında etkileyici bir yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) bulunuyor. Son döngüdeki kazançlar % 5.000 civarındaydı ve 20MA’nın ilk desteklenmesinden 97 hafta sonra meydana geldi. Yani, Bitcoin Kasım 2021’de 424 bin dolara ulaşabilir.

Ayrıca Cowen özellikle ödül yarılanması ve zirve arasındaki sürenin arttığından dolayı pazar döngülerinin uzadığını düşünüyor. İlk ödül yarılanmasından ardından zirve 52 hafta sonra geldi. Ancak ikinci ödül yarılanmasında bu süre 73 haftaya çıktı. Bu nedenle Cowen bu yılın ödül yarılanmasından sonraki zirvenin daha uzun sürebileceğini ve 2022 yılına kadar potansiyel bir zirvenin gerçekleşmediğini gösterdi.

2 YORUMLAR

    • Dominance düşse de altcoin parti başlasa daha iyi olacak^^ x5 x10 yapsak ta şenlense ortalık.. ondan sonra önümüzdeki maçlara baksak 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz