Zilliqa ve NEAR Çift Rakamlı Kayıplar Yaşıyor

0
253
Zilliqa
Zilliqa

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, Visa ve MasterCard gibi geleneksel merkezi ödeme yöntemlerine rakip olmayı amaçlayan kendi adını taşıyan blok zincirinin temelini oluşturan token Zilliqa’nın (ZIL) fiyatı Pazartesi günü %14 düşüşle aylık en düşük seviyesi olan 0.097 dolara geriledi. ZIL, Zilliqa destekli bir metaverse projesi olan Metapolis’in lansmanının arkasında token toplanmasıyla Nisan ayının başında 0.22 dolara kadar işlem görüyordu. Bu fiyat şimdi aşırı satın alınmış görünüyor ve uzun süredir elde ettiği tüm kazanımları etkili bir şekilde sildi.

NEAR protokolünü destekleyen Near tokeni de aynı şekilde son 24 saat içinde değerinin %10’undan fazlasını düşürerek neredeyse bir ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Near, CoinMarketCap başına 13.70 dolardan işlem görüyor.

Kripto pazarının geri kalanı da kırmızı renkte işlem görüyor. Harmony (ONE) fiyatı son 24 saatte %10,4, Cosmos (ATOM) %9,3 ve Polkadot (DOT) aynı dönemde %9,2 düştü. Bitcoin (BTC), Mart ortasında en son görülen 38,356 dolar işaretinin altına düştüğü için gün içinde %3,15 düştü; Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), yaklaşık %5 düştü ve şu anda altı haftanın en düşük seviyesi olan 2.800 dolardan alım satım yapılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz